Beschrijving

De tweepersoonsvakantiewoning is gelegen op het erf van een voormalige boerderij aan de rand van het natuurgebied 'Tureluur' op het Zeeuwse Eiland Schouwen-Duiveland.

 

De vakantiewoning is geschikt voor maximaal twee personen. 

 

 

 

 

De omgeving

Schouwen-Duiveland, een van de Zeeuwse Eilanden, kenmerkt zich door de aanwezigheid van water, strand, duinen, bossen, natuurgebieden, polders, historische dorpen en steden. Op het eiland bevinden zich uitermate geschikte locaties zoals het Noordzeestrand, de Brouwersdam, de Oosterschelde en het Grevelingenmeer voor watersportmogelijkheden als duiken, vissen en surfen. Vanaf de vakantiewoning zijn deze locaties binnen vijf minuten met de auto bereikbaar. 

 

Tevens liggen in de nabijheid van het vakantiehuis natuurgebied "De Schelphoek" en de "Boswachterij Westenschouwen" met prachtige wandel- en fietspaden. Het is mogelijk om in de nabije omgeving fietsen te huren.

 

Het natuurgebied "Tureluur" bevat veel waterpartijen. Hier vinden runderen en vele soorten vogels hun foerage-gebied. De vogelliefhebber kan hier zijn hobby ook prima uitoefenen.